Infoisinfo Nederland

Bluro
Marketing in Arnhem

bluro.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 026203062?

Adres

Snelliusweg, 1. P.C. 6827DG, Arnhem, Gelderland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Bluro

Website Maken in Arnhem, Webdesign in Arnhem, Communicatiebureau in Arnhem, Marketingbureau in Arnhem

Bluro is een marketingbureau uit de regio Arnhem die bedrijven helpt met o.a. online marketing, content creatie, onderzoek + strategie en (website)design + development. Op deze manier helpen wij bedrijven zichtbaar te worden in de markt.

Ons motto: Van ons mag marketing- en communicatie een tikkeltje luider. Dat betekent trouwens niet dat we van de daken schreeuwen. We werken vanuit een doordachte en gerichte strategie. Op deze manier helpen wij merken zichtbaar te worden in de markt. Met overtuigende concepten, inspirerende content, strakke designs en gelikte online marketing maken we van jouw ambitie een succesverhaal!

Wij staan er altijd voor open om onder het genot van een heerlijk kopje koffie kennis te maken! Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Diensten

ONDERZOEK & ADVIES


MARKTONDERZOEK
Onderzoek doen loont! Je kan namelijk pas groeien als je antwoord hebt. Wij helpen jou graag met het beantwoorden van vragen over jouw merkidentiteit, doelgroep en concurrenten!


MARKETING & COMMUNICATIEPLAN

Alles begint met een verfrissende blik. We creëren overtuigende concepten en doorbreken gewoontes. Het resultaat? Een scherpe positionering waar de doelgroep niet om heen kan en jij verder groeit!
CONTENTPLANNING
Gestructureerd interessante content plaatsen is belangrijk voor je organisatie. Wij stemmen de contentplanning af op jouw diensten, successen en trends. Geen omkijken meer naar, ideaal toch?

ONLINE MARKETING


SEO

Zoekmachineoptimalisatie helpt jou een betere positie te halen in Google. Wij verbeteren de websitestructuur, schrijven SEO vriendelijke websiteteksten en optimaliseren de interne linkstructuur!
SEA – ADWORDS
Zoekmachine adverteren kan je helpen om direct zichtbaar te worden bij de doelgroep. Wil jij jouw conversie verhogen? Creëer samen met ons een gelikte SEA campagne die helpt om jouw doelstellingen te behalen!


SOCIAL MEDIA

Facebook, LinkedIn, Instagram en Snapchat zijn populaire social media kanalen. Dus begrijpen we goed dat je social media wilt inzetten om zichtbaar te worden bij jouw doelgroep. Daar helpen we graag bij!


E-MAIL MARKETING

Relevantie is key in e-mail marketing. We versturen dan ook geen bulk, maar werken naar gerichte e-mails. We zijn pas tevreden als de ontvanger tot actie wordt gezet. Het doel? Dat bepaal jij!


CONTENT & DESIGN


COPYWRITING

Voor alle woorden die je zelf niet op papier krijgt! Wij helpen je met teksten voor onder andere brochures, persberichten, SEO-vriendelijke websiteteksten en whitepapers. Altijd met de juiste tone-of-voice!


VIDEO

Video’s geven een persoonlijke touch. Dé perfecte manier dus om het verhaal van jouw organisatie, product of dienst over te brengen! Wij creëren bedrijfs-, instructie- en promotievideo’s!

ANIMATIE

Een complexe boodschap, taaie stof of veel informatie? Wij maken de informatie begrijpelijk in een korte en krachtige animatievideo. De mogelijkheden voor animatie zijn eindeloos!


HUISSTIJL

Word ‘top of mind’ bij je doelgroep. De eerste stap: voer een huisstijl die krachtig en herkenbaar is en stabiliteit uitstraalt. Een kritische blik, passend redesign of geheel nieuw ontwerp nodig? Wij zijn er voor jou!


WEBSITE

Een goede website is cruciaal. Daarom letten wij bij het ontwikkelen en aanpassen van websites goed op de Google-richtlijnen, gebruiks- en mobielvriendelijkheid. Op deze manier bereik je de juiste doelgroep en groei jij verder!


PROMOTIEMATERIAAL


Offline promotiemateriaal niet meer van deze tijd? Dat is pas ouderwets! Brochures, flyers, banners, magazines ect. zijn nog steeds effectieve middelen om je merk uit te dragen. Wij zijn er net zo gek op als op online promotiemateriaal, jij ook?
Lees verder...

Merken

Adobe, Microsoft Office, Wordpress, Facebook, Linkedin, Twitter

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 9:00 17:00

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Bankoverschrijving

Beoordelingen van Bluro (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe