Infoisinfo Nederland
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 026 442 821?

Adres

Sweerts de Landasstraat 27. P.C. 6814DA, Arnhem, Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Special Care

Dienstverlening in Arnhem, schoonmaak in Arnhem, Facilitaire Dienstverlening in Arnhem, Medewerkers in Arnhem

EW is met circa 3000 medewerkers de grootste facilitaire dienstverlener op het gebied van gastbewuste concepten. Onze Filosofie, Samenwerking en Organisatie, ontsproten in de hotelbranche en gebaseerd op de pijlers Hospitality, is te allen tijde toepasbaar wanneer u belevingswaarde wil toevoegen aan facilitaire dienstverlening. Deze verhogen niet alleen het plezier van de mensen in het werk maar ook de resultaten voor u als opdrachtgever. .

Naast schoonmaakdiensten en housekeeping verzorgt EW o.a. specialistische reiniging, reinigings- en hygiëne produkten, linnenbeheer, groenvoorziening en beveiliging. .

Gedrag en uitstraling van onze mensen vormen dus een wezenlijk onderdeel van onze Hospitality Factor. Representatieve werkkleding, aandacht voor verzorgde werkwagens en materialen, begroeten, proactief handelen waar het gaat om resultaatgericht werken met oog voor detail. In alle opzichten vormen onze mensen een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Dit marktleiderschap dankt EW aan zijn unieke gastgerichte visie. .

En natuurlijk staat onze jarenlange ervaring garant voor innovatieve hospitality concepten. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke issues voor EW Facility Services. We trainen naast schoonmaaktechnieken in hospitality vaardigheden. Daarom besteden we ook zoveel aandacht aan onze medewerkers. Maar ook acties specifiek gericht op bijvoorbeeld uw hotelgasten, kantoormedewerkers, patiënten of bezoekers. .

Medewerkers van EW Facility Services blinken uit in gastvrijheid. In welke mate dan ook!.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Special Care (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe