Infoisinfo Nederland

Petersburg Vakantieoord
Restaurant in Arnhem

Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 026 443 488?

Adres

Deelenseweg 3. P.C. 6816TR, Arnhem, Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Petersburg Vakantieoord

Vakantie in Arnhem, Kunst in Arnhem, Caravan in Arnhem, Kinderen in Arnhem

Vakantiepark Petersbrug ligt net buiten de levendige stad Arnhem in de provincie Gelderland. Na een uitgebreide beautybehandeling in het beautycenter van Beuningen voelt u zich werkelijk als herboren. Shopaholics kunnen zich in Arnhem verlekkeren aan het moderne winkelcentrum met mooie modehuizen (o.a. warenhuis de Bijenkorf). Andere tips voor daagjes uit zijn het Nederlands Wijnmuseum en het populaire amusementspark Tivoli. Kinderen maakt u blij met een bezoek aan het avontuurlijke Burgers Zoo. .

Een groot voordeel is het feit dat honden gewoon mee kunnen naar dit vakantieadres. Tevens is er een sanitair complex en wasruimte aanwezig. Vakantiepark Petersburg biedt kampeerders een ruim en beschut kampeerveld met moderne faciliteiten zoals stroom en wateraansluiting. .

Op zonnige middagen oefent u de golfswing op het nabijgelegen golfterrein. Overdag kunt u zich vergapen aan de vele kunstgaleries en het museum voor Moderne kunst. Het Veluwe gebied en het uiterwaardgebied bieden u een fantastisch wandelparcours, waar honden lekker kunnen ravotten. Hondeneigenaren dienen er wel voor te zorgen dat hun huisdier aangelijnd rondloopt. .

Een vakantie of weekendje weg in de omgeving van Arnhem betekent vooral genieten van natuurschoon, futuristische steden, interessante musea voor kunst en wijn en culinaire restaurantjes. In het schilderachtige natuurpark Sonsbeek kunt u eindeloos rondslenteren over kronkelige landweggetjes. Natuurbewonderaars en fanatieke fietsers en wandelgangers beleven hier een heerlijke tijd. Deze prettige familiecamping ligt slechts enkele kilometers verwijderd van nationaal park ‘De Hoge Veluwe’. ’s Avonds gaat u naar een wervelend dansspektakel in het Focus Filmtheater of een vermakelijke filmavond in de bioscoop.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Petersburg Vakantieoord (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe